Hello

Wij zijn Wendy en Benjamin, afkomstig uit Oost-Vlaanderen en sinds 1 februari 2024 zijn wij ons nieuw avontuur gestart, als uitbaters van deze charmant gerenoveerde B&B, oorspronkelijk gebouwd in 1734.

Buiten enkele aanpassingen in aankleding zal de B&B opgestart worden zoals hij opgericht werd en reeds gekend is bij velen. Ook de naam « De Patuljak » (Kroatisch voor kabouter) zullen we behouden, we zitten dan ook in de kabouterstreek (La Chouffe)

Gaandeweg zullen wij onze persoonlijke toets aanbrengen, met zoveel mogelijk behoud van oorspronkelijke elementen. Wij luisteren hiervoor ook graag naar jullie tips!

een uniek verblijf

Wij verwelkomen je in ruime en mooie ingerichte kamers waar je geniet van alle comfort.

Elke tweepersoonskamer heeft zijn eigen badkamer met douche, toilet, wastafel en handdoeken en je slaapt in kwaliteitsbedden.
De 'familiekamer' bestaat uit 2 aparte kamers met 1 gedeelde badkamer.

’s morgens kan je in de ontbijtruimte genieten van een uitgebreid ontbijt, voor wie graag zijn eigen (avond)maaltijd bereidt is er ook een inductiekookplaat voorzien in de keuken/ontbijtruimte.

Op de eerste verdieping is een knusse zithoek met TV en DVD-speler
Daar is het ook altijd gezellig vertoeven in de honesty bar met pooltafel, darts, kaartspellen,..., de pelletkachel zorgt hier voor de extra warmte.

Er is een afgesloten fietsenstalling en motorstalling, alsook een afspuitplek.
Buiten kan je genieten van één van de terrassen of, voor wie het liever wat actiever heeft, een spelletje op de petanquebaan of tafeltennis.

Tijdens de zomermaanden komt er een zomerbar.

Ook uw huisdier is welkom bij ons.

Gîte Mont 34-1--24
Gîte Mont 34-1--9
Gîte Mont 34-1-08480

RESERVERING