Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden B&B De Patuljak, Houffalize

Bij B&B De Patuljak begrijpen we dat plannen soms onverwacht kunnen veranderen. Hier zijn onze annuleringsvoorwaarden om zowel jou als onze bedrijfsvoering te beschermen:

Gratis Annulering (Standaard):

Je kunt gratis annuleren tot 14 dagen voor de geplande aankomstdatum.

Late Annulering:

Bij annuleringen tussen 14 dagen en 7 dagen voor de aankomstdatum wordt 50% van het totale bedrag in rekening gebracht.
Bij annuleringen binnen 7 dagen voor de aankomstdatum wordt het totale bedrag in rekening gebracht.

No-Show:

In geval van no-show (niet komen opdagen zonder kennisgeving), wordt het volledige bedrag van het verblijf in rekening gebracht.

Vroegtijdig Vertrek:

Bij vroegtijdig vertrek of inkorting van het verblijf wordt het volledige bedrag van het oorspronkelijk geboekte verblijf in rekening gebracht.
Afhankelijk van de omstandigheden kan hiervan afgeweken worden in gezamenlijk overleg.

Speciale Arrangementen of Groepsreserveringen:

Voor speciale arrangementen of groepsreserveringen kunnen afwijkende annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn. Deze zullen bij de boeking worden gecommuniceerd.

Annulering Melden:

Annuleringen dienen schriftelijk te worden gemeld via e-mail aan info.depatuljak@gmail.com met vermelding van de naam van de reservering en de geplande aankomstdatum.

Overmacht:

In gevallen van overmacht, zoals natuurrampen of andere onvoorziene omstandigheden, behouden we ons het recht voor om de annuleringsvoorwaarden te herzien.

Voor verdere vragen of verduidelijkingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij B&B De Patuljak en staan klaar om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Met vriendelijke groeten,

Wendy en Benjamin
B&B De Patuljak, Houffalize

RESERVERING